Thursday, November 21	2024 Minnesota English Learner Education Conference Coordinator Day Presenter Schedule			
8:00-8:25 am (25 mins)	Registration and Continental Breakfast - Ballroom Concourse			
8:25-9:25 am (60 mins)	MDE Welcome - Grand Ballroom			
	Grand Ballroom	Meeting Room 4	Meeting Room 5	Meeting Room 6
9:35-10:45 (70 mins)	Jasmine Banegas Steps for promoting Latine children's resilience after immigration: A practical guide for schools	David Holbrook and Barbara Al Nouri <i>EL requirements in Title I</i>	Jamie Osgoodby Parent Engagement: Bridging the Gap with School-to-Home Communications	Saadia Mohamed, Bao Yang, Billy Brooks Language Access Plan
10:45-11:00 am (15 mins)	Break - Visit our Exhibitor's Tables - Ballroom Concourse			
11:00-12:00 (60 mins)	Patricia Blanco (WIDA) - Grand Ballroom Let's Play! Joyful Learning AND Languaging for Multilingual Children in PreK-3 Settings			
12:00-12:55 pm (55 mins)	Lunch Break- Visit our Exhibitor's Tables - Ballroom Concourse			
	Grand Ballroom	Meeting Room 4	Meeting Room 5	Meeting Room 6
12:55-2:05 pm (70 mins)	Jasmine Banegas Steps for promoting Latine children's resilience after immigration: A practical guide for schools	David Holbrook and Barbara Al Nouri How to Budget Title III Funds and Avoid Supplanting	Jamie Osgoodby Parent Engagement: Bridging the Gap with School-to-Home Communications	Dean Reasoner, Dawn Cameron, Judi Iverson, and Megan O'Reilly Assessment Updates and WIDA Alternate ACCESS Definition of Proficiency Feedback
2:05-2:20 pm (15 mins)	Afternoon Snack & Exhibitor Break - Ballroom Concourse			
2:20-3:30 pm (70 mins)	MDE Testing Update & Wrap-Up Activity - Grand Ballroom			